Inschrijvingsformulier Educo

 

Selecteer het cursustype waarvoor u wenst in te schrijven en klik op ‘Volgende’.

U kan ons vanzelfsprekend ook bellen (09/241 89 79) of mailen (educo@educo.be).

Educo is gesloten vanaf 8 juli tot en met 15 augustus. Wij zijn telefonisch bereikbaar op volgende voormiddagen: 24 en 31 juli

 

Groep:

 

Goed om weten:

  • Een maand voor de start van de cursus ontvangt elke deelnemer een uitnodiging, een overschrijvingsformulier en een wegbeschrijving.
  • Bij de start van een nieuw semester kunnen wij geen rekening meer houden met reservelijsten van het vorige semester. Opnieuw inschrijven is dus noodzakelijk.
  • Als een cursus volzet is, kan u niet meer inschrijven maar wel contact opnemen per e-mail of telefonisch om uw naam op de reservelijst te laten noteren.

Bescherming van persoonsgegevens:

We delen vandaag alles met iedereen. Zonder dat men het weet, laat men daarbij heel wat “sporen” achter. Anderen mogen die gegevens natuurlijk niet zomaar gebruiken.

In heel Europa geldt vanaf 25 mei 2018 een nieuwe privacywet: de “Algemene Verordening voor Gegevensbescherming (AVG)”. Die wet bepaalt de regels die bedrijven, overheden, organisaties moeten volgen wanneer ze onze persoonlijke gegevens willen gebruiken en bepaalt ook de rechten die ons helpen onze persoonlijke gegevens te beschermen.

Is dit belangrijk? Ja, zeker en vast. Want privacy is een grondrecht . En die rechten zijn er voor iedereen, dus ook voor u!

Klik hier om te lezen hoe Educo zorgt voor de veiligheid van uw persoonsgegevens.

 

 

Educo vzw  
Tel: 09/2418979  
educo@educo.be