Bij Educo kiest u voor degelijk, gemoedelijk, professioneel!

Bent u leek of ervaren computergebruiker, Educo kan u begeleiden bij het opbouwen of aanscherpen van uw kennis van de informatica. U vindt bij ons zeker de voor u gepaste opleiding. Educo heeft meer dan 25 jaar ervaring in computeropleidingen en heeft een heel divers aanbod voor individuele deelnemers en voor groepen.

Stap voor stap, in een gemoedelijke sfeer, met uitwisseling en interactie, begeleiden wij u op een professionele manier. Hierbij gaat veel aandacht naar het leren in groepsverband en is er voldoende ruimte voor praktische toepassingen en vragen.

Educo draagt kwaliteit hoog in het vaandel. In 2014 behaalde Educo het ‘Qfor-label’. Dit is voor de medewerkers een erkenning van jarenlang kwalitatief en professioneel werken en een motivatie om de degelijkheid en klantvriendelijkheid te bewaken.

U krijgt bij Educo kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Bekijk ons opleidingsaanbod en schrijf vandaag nog in, via telefoon, via mail of op de website. U zal merken dat 'leren in groep' niet enkel verrijkend maar ook best aangenaam is.

Lokalen te huur

Zoekt u een stijlvolle ruimte om te vergaderen? Wilt u zelf vorming of opleiding organiseren en zoekt u een aangepast lokaal? Educo stelt, tegen democratische prijzen, computerlokalen en vergaderruimtes ter beschikking voor 12 tot 18 personen. Vraag vrijblijvend gedetailleerde informatie via educo@educo.be.

Opleidingscheques

Werknemers betalen slechts de helft van de prijs met opleidingscheques. Opleidingscheques kunt u bestellen bij een plaatselijke werkwinkel, via www.vdab.be of op het nummer 0800 30 700. Klik hier voor meer informatie. De cheques zijn geldig voor de basiscursussen en voor de Office- en Windowsopleidingen.

Werknemers die geen diploma van het middelbaar onderwijs hebben, kunnen de opleidingen kosteloos volgen. De kostprijs van de cursussen die u volgt mag per jaar 250 euro bedragen: uw persoonlijke bijdrage bij de aankoop van opleidingscheques wordt in dat geval volledig terugbetaald. Klik hier voor meer informatie en voor het aanvraagformulier . Dit formulier kunt u ook bij ons afhalen.

Betaald educatief verlof

Educo is een erkende organisatie voor het toekennen van educatief verlof. Wanneer u als werknemer minstens 32 uren les volgt in hetzelfde schooljaar (tussen september en juni), kunt u hiervoor in aanmerking komen. Vraag ernaar bij uw inschrijving.

Een aantal cursussen zijn uitgesloten voor het betaald educatief verlof. Voor meer informatie hierover kunt u bij ons terecht.

Toegankelijkheid

De gebouwen van Educo Gent en Educo Hasselt beschikken over een lift. Alle lokalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Laat mensen schitteren

Laat mensen schitteren

Wij maken het sociaal-cultureel volwassenenwerk in Vlaanderen zichtbaar!